Instalați o bara de protecție frontală în 10 Ușoare Pași

Instalare a barei de protecție frontale poate fi complicată. Aceste practice instrucțiuni ar putea ajuta o persoană cu această sarcină. Dacă alegeți să instalați o bara de protecție pe cont propriu, vă rugăm să fiți avertizat că profesionist tranșă este mereu sugerat. Vă rugăm să verificați înainte voi începe că securitate instrumente a fost a fost aplicată dvs., auto și nouă. Acești 10 simplu acțiuni pot face un dificil configurați destul simplu. Configurare a barei de protecție frontale poate fi complexizat. Dacă selectați să instalați o bara de protecție dvs, vă rugăm să fiți avertizat că profesionist instalare este constant recomandat.

Următoarele aderarea la acțiuni sunt cuprinzătoare instrucțiuni pe care le puteți urma. Este extrem de crucial că asigurați-vă să citiți fiecare acțiune cu atenție și, de asemenea, total:

1. Uită-te foarte atent la nou bara de protecție auto pentru șuruburi, șuruburi precum și cleme. Îndepărtați dezmembrari masini aceste articole de bara dvs. de față existentă și pune o siguranță locație. Urmați acest lucru prin complet eliminarea vehiculelor existent bara față. Eliminați de acestea articole din bara de protecție față existentă și, de asemenea, poziționează-le în un risc locație. Urmați acest lucru prin complet eliminarea mașinilor existent bara față.

2. Next, test potrivirea barei de protecție față brand-new. Asigurați-vă că nimic împiedică cu plasarea precum și se potrivesc pe auto.

3. Dacă montajul este corect instalare proces s-ar putea progres.

4. Dacă montarea este incorectă atunci eliminarea sau repoziționarea anumitor piese, cum ar fi suport barele pot fi necesare. Acest lucru se întâmplă pentru că fiecare mașină este divers. Dacă acest lucru este cazul scăpa de elementul și examinare se potrivește bara de protecție frontală din nou. Acest lucru trebuie să fie terminat cu îngrijire precum și se face la instalatorii proprii pericol.|Dacă montarea este incorectă după aceea eliminarea sau repoziționarea specifice piese, cum ar fi suport bare pot fi necesar. Dacă acesta este caz scăpați de aspectul și, de asemenea, test potriviți bara de protecție frontală din nou.

5. Majoritatea moment bara de protecție nou-nouță este poziționată specific înseamnă a fost fabrica obiect. Cel mai vital cheie pentru fantastic montaj în instalare este plictisitor tratament. Găurile ar trebui fie străpunse în locurile care cu siguranță dau bucata an excellent fit. De obicei, aceste găuri cu siguranță vor fi străpuns în același zonă ca fabrica bara de protecție. În acest moment numai bufonarea este necesară. De cele mai multe ori de multe ori bara de protecție nou-nouță este pus specific înseamnă fabrica bucată a fost. Cea mai importantă crucială truc pentru fantastic montaj în instalare este procedura plictisitor . În mod normal, aceste deschideri vor vor fi străpuns în exact același zonă ca fabrica bara de protecție.

6. Când bara de protecție rămâne în loc, tăiere sau depunere poate solicitat. Multe componente vor necesită de acest lucru din moment ce specifice zone sunt realizate cu chiar mai mult produs pentru a micșora pericolul de daune. De asemenea, dacă o mașină a de fapt|a rămas în o accidentă sau anterior modificat, acest lucru ar putea cauza suplimentar șlefuire, tăiere sau trimitere. Dacă un automobil de fapt a fost într-un o accidentă sau anterior modificat , acest lucru ar putea crea suplimentar șlefuire, reducere sau depunere. Când bara de protecție este în zonă, tăiere sau trimitere poate solicitat. O mulțime de componente cu siguranță au nevoie de acest lucru datorită faptului că specifice zone sunt realizate cu mai mult produs pentru a micșora riscul de daune.

7. Acum că partea din față se potrivește bine, fiți foarte exacte și, de asemenea, foraj găurile.

image

8. Pregătirea pentru vopsea este ceea ce are nevoie să se facă după ce deschiderile au fost de fapt găurite. Bazându-se pe ce produs bara de protecție frontală este realizată din va identifică cei acțiuni pentru pregătire.

9. După ce piesa a fost a fost revopsită, clar strat ar putea fi adecvat.

10. Asigurați-vă niciunul rămase părți care totul este securizat. În continuare, bara de protecție frontală instalare proces este total.

Dacă acești pași sunt respectați extins atunci un mare lifting facial ar trebui fie rezultatul tău. Dacă există probleme întotdeauna sunați comerciantul cu amănuntul pe care l-ați achiziționat component din. Un excelent comerciant cu amănuntul cu siguranță întotdeauna asigură montare.

Configurarea unei bare de protecție frontale poate fi complicată. Urmați acest lucru prin complet eliminarea mașinilor și camioanelor prezent bara față.

Next, test potrivirea barei de protecție frontală brand-new. În funcție de ce material bara de protecție frontală este formată din cu siguranță stabilește pașii pentru pregătire.

După ce ați terminat, bara de protecție frontală configurare proces este complet.